Εγγραφή

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία.

Προεγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 29 Απριλίου 2023. Οι προεγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

Από τις 30 Απριλίου 2023, εγγραφές θα γίνονται δεκτές με το ίδιο κόστος που θα ισχύει και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και μέχρι τις 18 Ιουνίου 2023.

Κόστος εγγραφής

Σημειώσεις:

Για τις κατηγορίες με δωρεάν εγγραφή είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου:

 • Οι ειδικευόμενοι ιατροί οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση από το διευθυντή της κλινικής ή του νοσοκομείου όπου ασκούν την ειδικότητά τους.
 • Οι φοιτητές/σπουδαστές οφείλουν να προσκομίσουν το “πάσο” τους ή το τρίπτυχο από το πανεπιστημιακό ίδρυμα στο οποίο φοιτούν.
 • Οι νοσηλευτές οφείλουν να προσκομίσουν την αντίστοιχη πιστοποίηση της ιδιότητάς τους.
 • Οι αγροτικοί ιατροί καθώς και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ανήκουν στην κατηγορία των ειδικευόμενων και οφείλουν να προσκομίζουν αντίστοιχα βεβαίωση από το διευθυντή του Κέντρου Υγείας/Νοσοκομείου στο οποίο εργάζονται ή βεβαίωση από το πανεπιστημιακό ίδρυμα στο οποίο φοιτούν.

Υπεύθυνη εγγραφών
Πένυ Παπακωνσταντίνου
Τ. 2103249242 (εσωτ.5220)
E. penypap@everesttravel.gr

 

Περιλαμβανόμενες υπηρεσίες

 • Παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος
 • Είσοδος στην έκθεση
 • Διάλειμμα καφέ
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης*

  *Βάσει της διάταξης του ΕΟΦ (81867/19-11-2012) όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι δικαιούνται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης του Συνεδρίου.

  Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα σας αποσταλεί επιβεβαίωση εγγραφής μέσω email. Σε περίπτωση που δε λάβετε τη σχετική βεβαίωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Εταιρεία Διοργάνωσης του Συνεδρίου.

  Τρόπος πληρωμής

  Η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής πραγματοποιείται online με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VISA,MASTERCARD,AMEX,DINERS)

  Το σύστημα online εγγραφής και πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας του 61ου Πανελλήνιου Παιδιατρικού Συνεδρίου είναι πλήρως κρυπτογραφημένο και σας  κατευθύνει σε ασφαλή τραπεζική σελίδα, όπου θα πραγματοποιείται αυτόματα η χρέωση της πιστωτικής κάρτας.

   

  Ακυρώσεις εγγραφών – Αντικαταστάσεις εγγεγραμμένων

  Με την παρέλευση της 29ης Απριλίου 2023 καμία ακύρωση δε θα γίνεται δεκτή και θα παρακρατείται το καταβληθέν ποσό εγγραφής.

  Αντικαταστάσεις ονομάτων γίνονται δεκτές μόνο γραπτώς στην εταιρεία διοργάνωσης του Συνεδρίου, με παρακράτηση ποσού 30 Ευρώ μέχρι τις 29 Απριλίου 2023.

  Επιστροφές χρημάτων που πιθανόν προκύψουν απο ακυρώσεις, θα καταβάλλονται στους δικαιούχους δύο μήνες μετά τη λήξη του συνεδρίου.