Χαιρετισμός

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας καλωσορίσω στο 61o Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο, το οποίο φέτος πραγματοποιείται στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, στο ξενοδοχείο Grand Serai, στις 16-18 Ιουνίου 2023, μετά το κλείσιμο των σχολείων, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους σας να το παρακολουθήσετε.

Ως φετινός προορισμός του συνεδρίου επιλέχθηκε η πόλη των Ιωαννίνων, ένα πραγματικό στολίδι με πληθώρα μνημείων και τοπίων μοναδικής ομορφιάς και αισθητικής, αλλά και μια σημαντική πόλη για την Παιδιατρική κοινότητα της χώρας μας.

Όπως έχω τονίσει και άλλες φορές τα συνέδρια έχουν όχι μόνο επιστημονικό, αλλά και κοινωνικό ενδιαφέρον. Μετά από 2 χρόνια διαδικτυακών συνεδρίων λόγω της πανδημίας COVID19, φέτος θα γίνει μόνο με φυσική παρουσία, ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσουμε παλιούς φίλους και συνεργάτες, που μας έχει λείψει τόσο πολύ .

Πιστοί όπως και κάθε χρόνο στη δέσμευσή μας να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς το περιεχόμενο των εκδηλώσεών μας, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην ευρεία θεματολογία, παρουσιάζοντας θέματα όσο το δυνατό πιο πρακτικά, τα οποία ενδιαφέρουν και απασχολούν τον γενικό Παιδίατρο. Αξιόλογοι και καταξιωμένοι ομιλητές, από όλο το φάσμα των Παιδιατρικών εξειδικεύσεων, θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της σύγχρονης Παιδιατρικής Επιστήμης.

Η αναμενόμενη ενεργός συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική της Παιδιατρικής μας κοινότητας και θα ενισχύσει τη διαδραστικότητα του συνεδρίου. Ελπίζουμε ότι και φέτος το 61ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Είμαστε σίγουροι ότι η δυναμική παρουσία σας στις αίθουσες θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του Συνεδρίου και θα αναδείξει τη δυναμική της Παιδιατρικής κοινότητας στην Ελλάδα.

Πιστεύουμε ότι τόσο το ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα, όσο και η φυσική παρουσία, παράλληλα με την εύκολη πρόσβαση στα όμορφα Γιάννενα, θα σας προσελκύσουν να συμμετέχετε στο 61ο ΠΠΣ.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ να σας υποδεχθούμε!!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ανδρέας Κωνσταντόπουλος
Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής
Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας